Tuesday, June 28, 2011

terharu pulak aku rase =_=

assalamualaikum warahmatullahiwabarukatun n halu sume ! hemmmmm ! ari nie aku rase penat gilerz k0t. . . kalu nak ik0t kan ati aku  , aku xnak pg skull td. . . tp aku kene pgi gak n aku wjb pgi gak c0z kene psg blek bnde2 mncar0t2 2 kat klas. . . nie sume sal wat uma ant0 ari 2 la nie . . . sume segala jenis kaen kat dlm klas 2 d0wg rembat. . .smpi dah teb0gel dah klas 2 aku ng0k . . . xpsl2 aku lak yg kene psg balik sume bnde 2. . . kalu aku nie jaht , aku mmg xdtg ta0 ari nie. . . aku biar kan je klas  2 teb0gel cam 2. . .sebb aku pk s0k ade pr0gram jadi la aku dtg. . .tp s0k aku b0kn dtg skull p0n. . . aku dah bg ta0 ibu awal2 dah yg s0k xpaya dtg. . .hahahahaha. . . 0k3. . .skunk kte tt0p sal cte nie. . .ari nie aku rase terharu laaaaaaa. . . tp xde la smpi terharu gilerz2. . .sbb pe ta0. . .ade la s0wg mamat nie . . .0k la. . . cte die cam nie. . .

mase 2 kat dlm klas . . .

SI A  ; wei ! skunk k0 ngan spe ha ?
SI B  ; aku ngan (ade lah nme s0wg b0dk nie) skunk. . .tp aku nak break la ngan die. . .tp die       yg xnak. . . lgi p0n aku b0kn seri0s p0n kapel ngan die. . .
SI A  ; yeke  , 0k la. . .skunk nie aku nak tnye k0. . .k0 kapel ngan spe yg k0 rse seri0s n bt0l2  ?
SI B  ; ngan ATIKAH !

skunk nie k0wg dah phm kan cte die cam ne. . .ble SI A 2 cte kat aku . . .aku terharu gak la ble die ckp cam 2. . .tp aku skunk nie dah anggap die cam mmber aku je. . .tipu la kalu aku ckp aku xchayunk die lgs0ng kan smpi skunk. . .mmg aku chayunk die lgi. . .tp chayunk 2 dah ber2ka. . .n xcam d0lu lgi. . .wal0p0n cam2 die dah wat kat aku smpi aku mengis cam 0wg gilerz (chayunk pnye psl kan). . . kdg2 aku rase cam nak tmb0k2
 n segale2 nye la kat  mke die ble aku pk blek pe die ckp kat 0wg laen sal aku. . .tp  aku juz pgg kat 1 bnde nie je. . . "kalau dah ludah , xkan nak jilat balik ". . . s0 better skunk nie kte xpaya pk sal bnde2 nie lgi. . .n
 skunk nie p0n aku rase epy sgt2 . . .b0le mmber ngan sume 0wg. . .xde spe yg nak halang n jelez2. . .suke ati aku la nak wat pe p0n. . . s0 aku juz nak ckp kat si b0dak 2 "time kaseh kerane time ngan aku k0 bt0l2 seri0s ". . .aku arap k0 epy la ngan partner baru k0. . .(n_n) k la tata . . ma0 td0. . .

Everyone has their own opinion ! =D

No comments:

Post a Comment