Thursday, December 1, 2011

special VIDEO for my class " 5 GAMMA "

assalamualaikum warahmatullahiwabarukatun n salam sejahtera semua ! hari nie dah masuk bulan 12 , tarikh hari nie pun cantek gak 1.12.2011 =D n dah masuk hujung tahun dah pun =( cepat betul mase berlalu , pejam celik pejam celik dah dekat ngan 2012 , n aku pun dah semakin tue ( cop3 , bukan tue , tapi " matang " ) n tahun nie gak last aku di zaman persekolahan , perasaan mesti la suke + sedih . . . suke sebb lepas nie xpakai dah baju sekolah , wat keje sekolah n wat perkare2 yg setiap minggu di ulangi , n sebb sedih pulak maybe lepas nie dah susa kottt nak jmpe kawan2 , masing2 sebok mane tao , sowg dah g sane , sowg dah g sini , n yg paling sedih lepas nie xmerase lagi zaman persekolahan macam belajar dalam klas yg bising dgn budak2 maen kejar2 , kene dende berdiri atas kerusi , kene surat saman warne pink , g kantin n rehat same2 , sambut hari guru kat sekolah n cam2 lagi la , ramai org cakap zaman sekolah hanye dtg sekali je dlm hidup kite , so hargai nye laaaa ~ jadi , aku ade wat video la tuk klas aku " 5 GAMMA " so , enjoyed it  =D

video

p/s : aku nak korg tao yg aku sayang korg sume , n hope kite akan dpt result yg cemerlang dlm SPM <3

Everyone has their own opinion ! =D

1 comment: